Domaza
Türkiye, İzmir, Gaziemir, Gaziemir
property
Fiyat 7 225 000 TL
Daire Satılık
Metrekare: 153 m2
4 oda, 2 banyo, 3 yatak odası
Teslim tarihi 01/06/2024
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

İzmir Gaziemir'de Metroya ve Havalimanına Yakın Güvenlikli Site İçerisinde Satılık Daireler

Daireler, İzmir'in Gaziemir ilçesinde bulunmaktadır. Adnan Menderes Havalimanı'nın da bulunduğu Gaziemir, İzmir'in en gelişmiş fuar alanları, sanayi ve ticari faaliyet alanları,büyük alışveriş merkezleri, özel okulları, bilim merkezleri, süpermarketleri ve havacılık faaliyetleri ile bilinir. Gaziemir, İzmir'in hızla büyüyen ve nüfusu artış gösteren az katlı mimari yapıların bulunduğu gelişmekte olan bir bölgedir.

İzmir'de satılık mülkler, süpermarkete 600 metre, hastaneye ve piknik alanlarına 1.5 km, tenis kulübüne, metro istasyonuna ve büyük marketlere 2 km, alışveriş merkezine, özel kolejlere ve Adnan Menderes Havalimanı'na 4 km ve İzmir'in mavi bayraklı plajlarına 40 km mesafededir.

Geniş peyzaj alanlarına sahip site 35.000 m² arsa üzerine inşa edilmiş olup, 3 ve 4 yatak odalı daire seçenekleriyle aile konseptine uygun olarak tasarlanmıştır. Site içinde açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, sauna, süs havuzu, spor salonu, 7/24 güvenlik, güvenlik kameraları, yürüyüş ve koşu parkurları, çocuk parkı, kamelyalar, özel peyzaj alanları ve kapalı otopark bulunmaktadır.

Daireler ayrı mutfak, granit tezgah, ankastre mutfak ekipmanları, çelik kapı, vestiyer, ebeveyn banyosu, hilton banyo dolapları, çamaşır odası, kiler, seramik ve laminant yer döşemeleri, lake kaplama kapılar ve mutfak dolapları, otomatik panjur sistemi, ısı camlı renkli PVC camlar, görüntülü diyafon sistemi ve klima gibi özellikler ile donatılmıştır.


ADB-00015

Ayrıntılar

Yatak odaları
3
Ödeme şekli
Taksitli
Konutun Özellikleri
Uydu veya Kablolu TV, Aidatsız, Balkon, Bahçe, Çamaşır Odası, Yüzme Havuzu, Spor Salonu, Klima, Şömine, Asansör, Güvenlik, Sauna, Tekerlekli Sandalye ile ulaşılabilir
Otopark
Otopark, Tahsis edilen otopark
Enerji kaynakları
Gaz
Karşı
Doğu, Güney, Batı, Kuzey-doğu, Kuzey-batı, Güneydoğu, Güney batı