Domaza
Türkiye, İzmir, Çeşme, Çeşme
property
Fiyat 29 527 640 TL
Daire Satılık
Metrekare: 101 m2
2 oda, 1 banyo, 1 yatak odası
Teslim tarihi 01/12/2024
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

Çeşme Marina'ya Yürüme Mesafesinde Denize Sıfır Konumda Satılık Daireler

Satılık daireler İzmir'in Çeşme ilçesinde bulunmaktadır. Çeşme, dingin ve bol aktiviteli yaşam olanaklarının olduğu ayrıcalıklı bir yaşam sunmaktadır. Çeşmede yaşayanlar plajlar, sosyal aktiviteler, gurme restoranlar, doğal su kaynakları, yat limanları, balıkçılık aktiviteleri, rüzgar sörfü ve diğer spor faaliyetleri gibi olanaklardan yılın 12 ayı yararlanabilmektedir.

İzmir Çeşme'de satılık daireler, denize ve plaja sıfır site içinde, otobüs durağına 200 metre, Çeşme Marina'ya, süpermarkete, gurme restoranlara ve Çeşme merkeze 2 km, organik pazara 3 km, hastaneye 6 km, Alaçatı'ya 10 km, Alaçatı sörf kulüplerine 14 km ve Adnan Menderes Havalimanı'na 90 km mesafede yer almaktadır.

Kaliteli malzemeler ile donatılmış daireler ayrı veya açık plan mutfak, ebeveyn banyosu, duşakabin, teras ve balkonlar, çelik kapı, PVC cam sistemleri, laminant ve seramik zeminler, lake kaplama mutfak dolapları ve kapılar, klimalı ısınma ve soğutma sistemleri gibi seçenekler ve özellikler ile donatılmıştır.


ADB-00009

Ayrıntılar

Yatak odaları
1
Konutun Özellikleri
Balkon, Yüzme Havuzu, Bahçe, Klima, Spor Salonu, Şömine, Asansör, Güvenlik, Teras, Sauna, Tekerlekli Sandalye ile ulaşılabilir, Aidatsız, Uydu veya Kablolu TV
Otopark
Otopark, Tahsis edilen otopark
Konum Özellikleri
SPA, Denize Sıfır
Isıtma Sistemi
Yerden Isıtma
Görüntü
Deniz manzaralı
Karşı
Doğu, Güney, Batı, Kuzey-doğu, Kuzey-batı, Güneydoğu, Güney batı