Domaza
Türkiye, İzmir, Çeşme, Çeşme
property
Fiyat 179 111 190 TL
Ev Satılık
Metrekare: 561 m2
6 oda, 3 banyo, 5 yatak odası
Teslim tarihi 01/12/2024
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

Çeşme'de Denize Sıfır Konumda Havuzlu ve Bahçeli Müstakil Villalar

Çeşme, İzmir'in batısında bulunan ve temiz havası ve plajlarıyla ünlü muhteşem bir tatil merkezidir. Doğal konumu, ünlü restoranları, kendine özgü leziz mutfağı, marinası, mimarisi ve tarihi dokusu ile Çeşme, Türkiye'nin en ünlü ve zengin bölgelerinden biridir.

Satılık müstakil villalar denize ve plaja sıfır konumda yer alır. İzmir Çeşme'de satılık villalar; marina, restoranlar, marketlere, eczaneye 2 km; hastaneye 5 km, Alaçatı Port sörf merkezlerine 18 km, Adnan Menderes Havalimanı'na 85 km mesafede yer almaktadır.

23.000 m² alan üzerine kurulu sitede 24 adet müstakil havuzlu ve bahçeli villa bulunmaktadır. Site içinde açık ve kapalı otopark alanları, ortak yüzme havuzu, spor ve etkinlik alanları, çocuk oyun alanı, Türk hamamı, sauna, SPA, jeneratör, su deposu, 7/24 güvenlik ve güvenlik kameraları gibi özellikler bulunmaktadır.

Çeşme'nin özel mimarisi tasarımına sahip satılık villalar, geniş iç mekânlar sunmaktadır. Villalarda depo alanı, kapalı plan mutfak, giyinme odası, balkon ve teras bulunmaktadır. Villalar; akıllı ev sistemi, çelik kapı, laminant ve seramik zeminler, duşakabin ve ankastre mutfak ekipmanları gibi donatılarla zenginleştirilmiştir.


ADB-00012

Ayrıntılar

Yatak odaları
5+
Emlak Türü
Lüks
Konutun Özellikleri
Aidatsız, Uydu veya Kablolu TV, Balkon, Bahçe, Yüzme Havuzu, Depo, Klima, Çamaşır Odası, Şömine, Spor Salonu, Güvenlik, Teras, Sauna, Tekerlekli Sandalye ile ulaşılabilir
Otopark
Otopark, Tahsis edilen otopark
Konum Özellikleri
Denize Sıfır, SPA
Isıtma Sistemi
Yerden Isıtma
Görüntü
Deniz manzaralı
Karşı
Doğu, Güney, Batı, Kuzey-doğu, Kuzey-batı, Güneydoğu, Güney batı