Domaza
Türkiye, Trabzon, Yorma, Sancak
property
Fiyat 1 741 678 TL
Daire Satılık
Metrekare: 85 m2
2 oda, 1 banyo, 1 yatak odası
Teslim tarihi 01/07/2023
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

Trabzon Yomra'da Dream Park Sitesinde Oturmaya Hazır 1+1 Daire

Sancak Mahallesi Yomra'nın en gözde mahallesidir. Bölgedeki yeni konut projeleri ve hızlı altyapı çalışmaları, Yomra'yı yatırımcılar için çekici bir bölge haline getirmektedir. Yatırımcılar bölgedeki potansiyel fırsatları göz önünde bulundurarak gayrimenkul yatırımları yapmaktadırlar. Ayrıca Yomra konumu itibarıyla günlük yaşamın ihtiyaçlarını karşılamak için gerekli olanaklara yakın bir konumdadır. Alışveriş merkezleri, restoranlar, kafeler, sağlık merkezleri ve eğlence mekanları gibi sosyal imkanlar ilçe sınırları içerisinde bulunmaktadır.

Trabzon'da satılık daire plaja 1 km, Trabzon Cevahir Outlet AVM'ye 2 km, Trabzon Havalimanı'na 5 km ve şehir merkezine 9 km uzaklıkta yer almaktadır.

Sıfır 1+1 daire 10 katlı 3 bloktan oluşan sitede yer almaktadır. Sitede açık ve kapalı otopark, basketbol sahası, her blokta 2 asansör, ferah bir bahçe, site görevlisi ve 7/24 güvenlik ve güvenlik kamerası gibi olanaklar bulunmaktadır. B blokta yer alan 1+1 daire oturma odası, açık-plan mutfak, banyo ve balkondan oluşmaktadır.

Güney cepheli daire çelik kapı, internet altyapısı, ankastre mutfak, duş kabini ve TV uydu sistemi gibi iç özelliklere sahiptir.


TZX-00248

Ayrıntılar

Yatak odaları
1
Konutun Özellikleri
Uydu veya Kablolu TV, Balkon, Bahçe, Asansör, Güvenlik, Aidatsız
Otopark
Tahsis edilen otopark, Otopark
Konum Özellikleri
Denize 700m'den daha uzak
Enerji kaynakları
Gaz
Karşı
Güney batı
Emlak amacı
Yatırım için