Domaza
Türkiye, Antalya, Kepez, Kepez
property
Fiyat 6 421 224 TL
Daire Satılık
Metrekare: 77 m2
3 oda, 1 banyo, 2 yatak odası
Teslim tarihi 01/01/2025
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

Antalya'da Kepez'de Kapsamlı Projede Manzaralı Daireler

Daireler Kepez ilçesinin Santral Mahallesi'nde yer almaktadır. Kepez şehir merkezine yakınlığı, sahip olduğu sosyal ve günlük olanakları ile yeni yapılan kaliteli gayrimenkul projeleri ile bilinen bir bölgedir.

Antalya Kepez'de satılık daireler yer aldığı proje ile marketler, okullar, müzeler, kütüphaneler, şehir parkı, toplu taşıma durakları, alışveriş merkezleri, hastaneler gibi günlük ve sosyal olanaklara yürüme mesafesinde, Antalya Otobüs Terminali’ne 3,5 km, Erasta AVM’ye 5 km, Akdeniz Üniversitesi ve Hastanesi’ne 5,5 km, 5M Migros AVM’ye 7 km, şehir merkezine 7,5 km, Kaleiçi’ne 8 km, en yakın plaja 8,5 km, Beach Park’a 9 km ve Antalya Havalimanı’na 20 km mesafededir.

Daireler 3 blok ve 210 daireden oluşan sitede yer almaktadır. Sitede 7/24 güvenlik kameraları, güvenlik, açık ve kapalı otopark, havuz ve çocuklar için oyun alanı olanaklarına sahiptir.

Şık daireler iki ve üç yatak odalı seçeneklerle satışa sunulmuştur. İki yatak odalı daireler salon, açık-plan veya ayrı-plan mutfak, banyo ve balkondan oluşmaktadır. Üç yatak odalı daireler ise salon, ayrı-plan mutfak, banyo, ebeveyn banyosu ve balkondan oluşmaktadır. Daireler çelik kapı, ankastre set, bulaşık makinesi, doğal gaz altyapısı ve radyatörler, merkezi ısıtma sistemi, spot ve LED aydınlatma, wifi altyapısı, uydu TV sistemi, laminant ve seramik zeminler, giyinme odası ve panjur altyapısı ile donatılmıştır.


AYT-03473

Ayrıntılar

Yatak odaları
2
Ödeme şekli
Taksitli
Konutun Özellikleri
Tenis kortu, Aidatsız, Yüzme Havuzu, Şömine, Uydu veya Kablolu TV, Güvenlik, Bahçe, Spor Salonu
Otopark
Tahsis edilen otopark, Otopark
Görüntü
Dağ manzaralı, Deniz manzaralı
Karşı
Doğu, Güney, Batı