Domaza
Türkiye, Antalya, Alanya, Alanya
property
Fiyat 3 851 628 TL
Daire Satılık
Metrekare: 65 m2
2 oda, 1 banyo, 1 yatak odası
Teslim tarihi 01/07/2024
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

Alanya Mahmutlar'da Plaja Yürüme Mesafesinde Havuzlu Sitede Şık Tasarım Satılık Daireler

Alanya, günlük yaşantınızda ihtiyaç duyabileceğiniz tüm imkânlara sahip bir ilçedir. Gelişmiş ekonomik düzeyi, sosyokültürel yapısı, iklimi ve yemyeşil doğası ile Alanya; yaşam, yatırım ve tatil için en çok tercih edilen Akdeniz ilçelerinin başında gelmektedir. Mahmutlar, Alanya'nın en gelişmiş mahallelerindendir. Nüfus yapısı ile Mahmutlar rahat, aktif ve eğlenceli bir yaşam sunmaktadır.

Alanya Mahmutlar'da satılık daireler; süpermarketlere, dükkanlara, kafelere, restoranlara, alışveriş merkezlerine, ATM'lere ve kargo ofislerine yürüme mesafesinde yer alır. Daireler ayrıca plaja sadece 450 m, Alanya ilçe merkezine 11 km, Alanya-Gazipaşa Havalimanı'na 25 km ve Antalya Havalimanı'na 125 km mesafesindedir.

Konforlu bir yaşam vadeden daireler tek bloklu çevrilmiş bir sitede yer almaktadır. Modern site içerisinde açık yüzme havuzu, sauna, spor salonu, buhar odası, kamelya, barbekü alanı ve güvenlik kameraları mevcuttur.

Şık tasarımlı satılık daireler; zemin döşemeleri, aydınlatmalar, balkonlar ve balkon korkulukları, banyo ve mutfak dolapları, elektrik, ısı ve su tesisatı ile donatılmıştır.


AYT-03479

Ayrıntılar

Yatak odaları
1
Ödeme şekli
Taksitli
Emlak Türü
Lüks
Konutun Özellikleri
Aidatsız, Spor Salonu, Yüzme Havuzu, Klima, Şömine, Asansör, Uydu veya Kablolu TV, Teras, Balkon, Sauna, Bahçe
Konum Özellikleri
Denizden 700m'ye kadar
Görüntü
Dağ manzaralı
Karşı
Doğu, Güney, Batı, Kuzey-doğu, Kuzey-batı, Güneydoğu, Güney batı
Emlak amacı
Yatırım için