Domaza
Türkiye, İstanbul, Esenyurt, Esenyurt
property
Fiyat 2 737 916 TL
Daire Satılık
Metrekare: 63 m2
2 oda, 1 banyo, 1 yatak odası
Teslim tarihi 01/09/2018
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

İstanbul Esenyurt'ta Tüm Olanaklara Yürüme Mesafesinde Hemen Teslim Daireler

İstanbul Esenyurt'ta satılık daireler, günlük tüm ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz bir konumdadır. Satılık daireler, Reyap Hastanesine 100 m, E-5 Otoyoluna ve Metrobüs'e 1.5 km, Marmara Park AVM'ye 2 km, Küçükçekmece Gölü'ne 5 km, Marmara Denizi'ne ve Marina'ya 6.5 km, Uluslararası İstanbul Havaalanına 27 km mesafededir.

Dairelerin bulunduğu sitede 422 daire ve 29 katlı bir blok bulunmaktadır. Sitede açık ve kapalı yüzme havuzları, teras bahçesi, çocuk oyun alanları, bir bahçe, 3 katlı kapalı otopark alanı, açık otopark alanı, hamam, sauna, fitness merkezi, marketler, kuaförler, butikler, kafeler ve restoranların bulunduğu mağazalar, dekoratif havuz ve yürüyüş yolları gibi ayrıcalıklar yer almaktadır. Ayrıca lüks konut projesi, lobi, resepsiyon, asansörler, otomatik yangın söndürme sistemi, acil çıkış alanı, acil durum alarm sistemi, paratoner, su tankı, 7/24 güvenlik hizmetleri ve kamera sistemi gibi birçok özelliğe sahiptir.

Site içerisinde ebeveyn banyosu, açık veya kapalı mutfaklara sahip, balkonlu daire seçenekleri bulunmaktadır. Dairelerde mutfak ankastre ekipmanları, çelik kapı, görüntülü diafon sistemi, laminant ve seramik zemin, doğal gaz, kombi, duşakabin ve internet gibi iç özellikler mevcuttur.


IST-00174

Ayrıntılar

Yatak odaları
1
Emlak Türü
Lüks
Konutun Özellikleri
Aidatsız, Yüzme Havuzu, Şömine, Asansör, Uydu veya Kablolu TV, Güvenlik, Balkon, Bahçe, Sauna, Spor Salonu
Otopark
Otopark, Tahsis edilen otopark
Konum Özellikleri
Denize 700m'den daha uzak, SPA
Enerji kaynakları
Gaz
Görüntü
Deniz manzaralı
Karşı
Doğu, Güney, Batı