Domaza
Türkiye, Ankara, Etimesgut, Etimesgut
property
Fiyat 14 445 000 TL
Ev Satılık
Metrekare: 300 m2
5 oda, 4 banyo, 4 yatak odası
Teslim tarihi 01/05/2023
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

Ankara Bağlıca'da Butik Villa Sitesinde Müstakil Bahçeli Lüks Villalar

Ankara'nın Etimesgut ilçesinde bulunan satılık lüks villalar, Bağlıca'da oldukça prestijli bir konumda yer alır. Bağlıca, son yıllarda Ankara'nın en değerli bölgelerinden biri olarak öne çıkmıştır. Bölge, özellikle lüks konutları ve villa siteleri ile popüler bir tercih haline gelmiştir. Bölge; okullara, üniversitelere ve sağlık kuruluşlarına yakın konumdadır. Bağlıca, şehir hayatının yoğunluğundan uzakta sakin ve prestijli bir atmosfer sunar.

Ankara'da satılık villalar; modern mimarileri ve zarif tasarımları ile öne çıkar. Villalar, bölgenin en özel noktalarından birinde yer alır. Günlük ihtiyaçların tamamına yürüme mesafesinde bulunan lüks villalar; AquaPark'a 1,2 km, Türk Tarihi Müzesi ve Parkı'na 2,4 km, Etimesgut Tren İstasyonu'na 4,8 km, Koru Metro İstasyonu'na 7,1 km, Başkent Üniversitesi'ne 7,2 km, Kızılay'a 22,5 km, Çankaya Atakule'ye 24,1 km ve Esenboğa Havalimanı'na 45,6 km uzaklıktadır.

Toplamda 4 özel villadan oluşan butik site, 2082 m² genişliğindeki arazi üzerine özenle inşa edilmiştir. Her bir villanın 521 m² arsa payı bulunmaktadır. Her bir villa, çitlerle sınırlandırılmış özel bahçe alanlarıyla birbirinden ayrılmıştır. Ayrıca her müstakil villa arsasında, açık otopark alanları ve bağımsız bahçe alanları bulunmaktadır.

4 yatak odalı villalarda ferah oturma odası, ayrı bir mutfak, geniş veranda, depo alanı, özel giyinme odası, çamaşır odası ve toplamda 4 adet banyo bulunur. Ankara'da satılık villalar; ankastre set, özel girişli kiler alanı, modern mutfak mobilyaları, birinci sınıf lamine parkeler ve yüksek kalitede ıslak zeminlerle donatılmıştır.


ESB-00204

Ayrıntılar

Yatak odaları
4
Emlak Türü
Lüks
Konutun Özellikleri
Şömine, Uydu veya Kablolu TV, Balkon, Aidatsız, Bahçe
Otopark
Otopark
Enerji kaynakları
Gaz
Karşı
Doğu, Güney, Batı, Kuzey-doğu, Kuzey-batı, Güneydoğu, Güney batı
Emlak amacı
Yatırım için