Domaza
Türkiye, Antalya, Alanya, Alanya
property
Fiyat 15 268 088 TL
Daire Satılık
Metrekare: 111 m2
3 oda, 1 banyo, 2 yatak odası
Teslim tarihi 01/12/2024
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

Alanya'da Sahile 350 m Mesafede Havuzlu Sitede Satılık Daireler

Çağdaş tasarımlı proje içinde yer alan satılık daireler, Alanya Oba’da merkezi konumda yer almaktadır. Alanya, tatilcilerin en çok tercih ettiği yaşam alanlarındandır. Yılın tüm mevsimlerinde yaşamın devam ettiği Akdeniz şehri, boydan boya uzanan kumsalları, etkin sosyal hayatı, gelişmiş sosyokültürel ve ekonomik yapısı ile yatırımcılar için de uygundur.

Satılık daireler; en yakın markete 300 m, sahile 350 m, alışveriş merkezine 1 km, şehir merkezine 2.8 km, hastaneye 3.1 km, Alanya Kalesi'ne 3.5 km, Gazipaşa Havalimanı'na 34.7 km mesafede bulunmaktadır.

Alanya'daki satılık daireler, 5.532 m² arsa alanına sahiptir. Her yaştan insana konforlu bir yaşam alanı sunan site içinde açık, kapalı ve çocuk yüzme havuzu, jakuzi, SPA, hamam, masaj odası, çocuk oyun odası, kafeterya, spor salonu, açık ve kapalı otopark, Wi-Fi, uydu TV ve jeneratör gibi olanaklar bulunmaktadır.

Satılık daireler birinci sınıf kaliteli malzemeyle donatılmış olup; çelik kapı, görüntülü diyafon, ankastre mobilyalı mutfaklar ve banyolar, gömme dolaplı antre, beyaz eşya paketi (buzdolabı, bulaşık makinesi, elektrikli ocak, fırın, davlumbaz, çamaşır makinesi), her odada klima, yerden ısıtma banyo, duş kabini, sıhhi tesisat, elektrikli şofben gibi özelliklerle tasarlanmıştır.


AYT-03770

Ayrıntılar

Yatak odaları
2
Ödeme şekli
Taksitli
Emlak Türü
Lüks
Konutun Özellikleri
Yüzme Havuzu, Klima, Uydu veya Kablolu TV, Asansör, Balkon, Güvenlik, Bahçe, Spor Salonu, Sauna, Aidatsız
Otopark
Otopark, Tahsis edilen otopark
Konum Özellikleri
Denizden 500m'ye kadar, SPA
Isıtma Sistemi
Yerden Isıtma
Görüntü
Deniz manzaralı
Karşı
Doğu, Güney
Emlak amacı
Yatırım için