Domaza
Türkiye, Antalya, Alanya, Alanya
property
Fiyat 4 481 254 TL
Daire Satılık
Metrekare: 54 m2
2 oda, 1 banyo, 1 yatak odası
Teslim tarihi 01/02/2024
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

Alanya Oba'da Yemyeşil Doğanın Kalbinde Açık ve Kapalı Havuzlu Sitede Daireler

Şık daireler Alanya'nın Oba bölgesinde bulunmaktadır. Oba Alanya'nın en elit bölgelerinden biri olup hızla gelişmeye devam etmektedir. Yemyeşil doğanın içerisinde olması ile huzurlu bir yaşam vaadeden bölge, şehir merkezine yakınlığı ile de günlük ihtiyaçlarınızı kolayca karşılayabilirsiniz. Her geçen gün bölgeye artan talep ile gayrimenkul yatırımcıları için de odak noktalarından biridir.

Alanya'da satılık gayrimenkuller hastaneye 2.5 km, Dimçayı'na 2.7 km, alışveriş merkezine 3 km, sahile 3.2 km, şehir merkezine 6 km, Gazipaşa Havalimanı'na 35 km mesafededir.

2.100 m² arsa alanı üzerine inşa edilen projede açık ve kapalı yüzme havuzu, masa tenisi, sauna, buhar odası, açık otopark, spor salonu, toplantı salonu, açık ve kapalı çocuk oyun alanı, jeneratör, masaj odası, dinlenme odası, kamelya gibi birçok sosyal aktivite bulunmaktadır.

Projede daireler 1+1 ve 4+1 dubleks olmak üzere satışa sunulmuştur. Daireler zemin döşemeleri ve aydınlatmalar, banyo ve mutfak dolapları, banyo ve mutfak tezgahları, elektrik, su, ısı ve internet tesisatı, iç ve dış kapılar, pencereler, merdiven ve balkon korkulukları ile teslim edilecektir.


AYT-04006

Ayrıntılar

Yatak odaları
1
Ödeme şekli
Taksitli
Emlak Türü
Lüks
Konutun Özellikleri
Klima, Şömine, Asansör, Güvenlik, Uydu veya Kablolu TV, Teras, Balkon, Sauna, Bahçe, Aidatsız, Spor Salonu, Yüzme Havuzu
Otopark
Otopark
Konum Özellikleri
Denize 700m'den daha uzak, SPA
Karşı
Kuzey-doğu, Kuzey-batı, Güneydoğu, Güney batı, Güney, Batı