Domaza
Türkiye, Antalya, Aksu, Aksu
property
Fiyat 5 649 577 TL
Daire Satılık
Metrekare: 30 m2
2 oda, 1 banyo, 1 yatak odası
Teslim tarihi 01/06/2025
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

Antalya Altıntaş'ta Havalimanına Yakın Konumdaki Elit Projede Yatırıma Uygun Otel Odası Konseptinde Gayrimenkuller

Şık tasarımlı satılık gayrimenkuller, Türkiye'nin ve Antalya'nın yeni gözde yerleşim merkezi olan Aksu, Altıntaş'ta yer almaktadır. Altıntaş bölgesi; sunduğu projelerin kalitesi, bölgenin gelişme olan yatırım bölgesi olması, havalimanına olan mesafesi ve getirdiği kazanç miktarı ile emsalsiz lokasyona sahiptir.

Antalya'da satılık gayrimenkuller; Lara Plajı'na 6,2 km, Antalya Uluslararası Havalimanı'na 6,5 km, TerraCity AVM'ye 8,1 km, Medical Park Hastanesi'ne 9,3 km, Kaleiçi'ne 17,1 km ve The Land of Legends'a 19,7 km uzaklıkta yer almaktadır.

Gayrimenkullerin yer aldığı projede 13.961 m²’lik proje alanı üzerinde 3 adet daire bloğu ve 1 adet otel bloğu yer almaktadır. 101 adet otel odası konseptli gayrimenkullerin yer aldığı şık projede açık ve kapalı yüzme havuzu, lobi, ortak bahçe, çocuk parkı, su parkı, site görevlisi, spor salonu, sauna, hamam, SPA merkezi, toplantı odaları, restoran, jeneratör, kuaför, güvenlik ve güvenlik kameraları bulunmaktadır. Projeye ait özel plaj mevcuttur ve servis imkanı sunulmaktadır.

Otel odaları, 25 yıllık kontrat yapılarak kira geliri alacak şekilde kiralanarak; 60 m² oda sahipleri aylık 1.400 EUR, 30 m² oda sahipleri ise aylık 700 EUR kira geliri elde edebilmektedir.

Bir diğer seçenek ise; kira garantisi dışında kar ortaklığı seçeneğidir. Bu seçenekte, elde edilecek toplam cirodan kar dağıtımı yapılacaktır.

Mülk sahiplerinin odalarını kullanma hakkı bulunmamaktadır. Diledikleri takdirde mülklerinin satışını yapabilmektedirler.


AYT-04036

Ayrıntılar

Yatak odaları
1
Ödeme şekli
Taksitli
Emlak Türü
Lüks
Konutun Özellikleri
Aidatsız, Balkon, Yüzme Havuzu, Bahçe, Klima, Spor Salonu, Asansör, Güvenlik, Sauna
Otopark
Tahsis edilen otopark
Konum Özellikleri
Denize 700m'den daha uzak
Karşı
Doğu, Güney, Batı
Emlak amacı
Yatırım için