Domaza
Türkiye, Muğla, Fethiye, Fethiye
property
Fiyat 32 247 928 TL
Ev Satılık
Metrekare: 230 m2
5 oda, 2 banyo, 4 yatak odası
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

Fethiye Ölüdeniz'de Özel Havuzlu Müstakil Villalar

Fethiye Ölüdeniz, Babadağ ve Mendos Dağları arasında bulunan ve yemyeşil çam ormanlarıyla çevrili bir konumda bulunan Ölüdeniz Plajı ile ünlüdür. Dünyaca ünlü olan Ölüdeniz Plajı'nın yanı sıra bölge aynı zamanda yamaç paraşütü, muhteşem manzaralar sunan vadileri, tarihi kalıntıları ile her geçen gün dikkat çekmektedir.

Ölüdeniz Fethiye'de satılık villalar kafe, bar, restoran, market, eczane gibi günlük ihtiyaçlara 600 m mesafede yer almaktadır. Villalar aynı zamanda Ölüdeniz Plajı'na 1.4 km, Amitas Kaya Mezarları'na 6 km, Fethiye Devlet Hastanesi'ne 8 km, Kelebekler Vadisi'ne 12 km ve Dalaman Havalimanı'na 48 km mesafededir.

Müstakil villalar peyzajlı geniş bir bahçe, özel yüzme havuzu, 45 m² veranda ve açık otopark gibi olanaklara sahiptir. İç tasarımda villalar giriş katta açık plan mutfağa sahip 70 m² yaşam alanı ve kilerden oluşmaktadır. Birinci katta her biri giyinme odalı, ebeveyn banyolu ve teraslı iki yatak odası mevcuttur. Çatı katında ise ikisi de teraslı iki yatak odası bulunmaktadır.


BJV-00278

Ayrıntılar

Yatak odaları
4
Konutun Özellikleri
Uydu veya Kablolu TV, Bahçe, Yüzme Havuzu, Depo, Klima, Şömine, Teras, Aidatsız
Konum Özellikleri
Denize 700m'den daha uzak
Isıtma Sistemi
Yerden Isıtma
Görüntü
Dağ manzaralı
Karşı
Güneydoğu, Güney batı