Domaza
Türkiye, İstanbul, Sarıyer, Maslak
property
Fiyat 21 117 993 TL
Daire Satılık
Metrekare: 90 m2
4 oda, 2 banyo, 3 yatak odası
Teslim tarihi 01/03/2021
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

Sarıyer'de Türk Telekom Stadyumu'na 350 Metre Mesafede Oturuma Hazır Daireler

Oturuma hazır proje İstanbul Sarıyer'de yer almaktadır. Proje; kreş, market, semt pazarı, okul, park, kafe, restoran, eczane ve hastane gibi gündelik ihtiyaçlara yakın konumda yer almaktadır.

İstanbul'da satılık emlak, konumu ile ön plana çıkmaktadır. Proje ana cadde üzerinde bulunur ve Türk-Telekom Stadyumu'na 350 m, Vadistanbul AVM'ye 1,2 km, Maslak'a 3,6 km, İstanbul Teknik Üniversitesi'ne 5,1 km, Levent'e 6 km, FSM Köprüsü'ne 9 km, İstanbul Havalimanı'na ise 31 km mesafede yer almaktadır.

Projenin inşaat alanı 36.750 m²'dir. Proje, 11 blok içerisinde 935 daire ve 22 ticari dükkan sunar. Sitede 24.000 m² yeşil alan ve 2.000 m² sosyal alanlar bulunmaktadır. Sitede açık ve kapalı otopark alanları, sauna, Türk hamamı, açık ve kapalı yüzme havuzları, kafe ve restoranlar, çocuk havuzu, çocuk oyun alanları, lobi, resepsiyon, yangın söndürme sistemi, spor salonu, basketbol ve tenis sahaları, bakımlı bir bahçe, yürüyüş yolları, oturma alanları, 7/24 güvenlik ve güvenlik kamerası sistemleri gibi özellikler bulunmaktadır.

Oturuma hazır projedeki daireler modern iç tasarım detaylarına ve merkezi ısıtma sistemi, ankastre, lamine parke ve duş kabini gibi diğer zengin özellikler de bulunur.


IST-00403

Ayrıntılar

Yatak odaları
3
Konutun Özellikleri
Asansör, Güvenlik, Sauna, Balkon, Spor Salonu, Aidatsız
Otopark
Tahsis edilen otopark, Otopark
Konum Özellikleri
Denize 700m'den daha uzak
Görüntü
Deniz manzaralı
Karşı
Güney, Batı, Kuzey-doğu, Kuzey-batı, Güneydoğu, Güney batı, Doğu