Domaza
Türkiye, Antalya, Alanya, Alanya
property
Fiyat 10 132 542 TL
Diğer Satılık
Metrekare: 150 m2
3 oda, 3 yatak odası
Teslim tarihi 01/05/2021
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

Alanya'da Çevre Yolu Üzerinde Ticari Gayrimenkuller

Ticari gayrimenkuller Antalya'nın Alanya ilçesinde yer almaktadır. Alanya sahili, uzun yaz mevsimi, eğlence mekanları, restoranları gibi olanakları ile binlerce turisti ağırlamaktadır. Dört mevsimi birden yaşayan Alanya turizmin yanı sıra kalıcı yerleşim için de uygundur. Bölgenin gelişmiş sosyo-kültürel düzeyi, ekonomik yapısı, geniş yatırım olanakları ve çeşitli iş olanakları mevcuttur.

Alanya'da satılık ticari gayrimenkuller tüm iş olanaklarına ve sosyal alanlara yakın mesafededir. Ticari gayrimenkuller liseler bölgesine 300 m, Alanya oto sanayiye 800 m, plaj ve Alanya Adliyesi'ne 900 m, Alanya Nüfus Müdürlüğü, Alanya İl Göç İdaresi ve Alanya Belediyesi'ne 1,8 km, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası 2 km, Alanya Halk Eğitim Merkezi 2,1 km ve Alanya Vergi Dairesi'ne 2,3 km mesafededir.

Ticari gayrimenkuller asansör, güvenlik kamerası ve klima gibi olanaklar bulunan lüks plazadadır. Ticari gayrimenkuller 3+1 olarak tasarlanmıştır. Lüks tasarımlı ticari üniteler 150 m²'dir ve ofis olarak kullanıma uygundur. Avantajlı yatırım fırsatı sunan ticari gayrimenkullerin bazılarında hazır kiracısı bulunmaktadır.


AYT-02660

Ayrıntılar

Yatak odaları
3
Emlak Türü
Lüks
Konutun Özellikleri
Asansör, Uydu veya Kablolu TV, Güvenlik, Balkon, Aidatsız, Bahçe, Klima
Otopark
Otopark
Konum Özellikleri
Denizden 700m'ye kadar
Karşı
Doğu, Güney, Batı, Kuzey-doğu, Kuzey-batı, Güneydoğu, Güney batı
Emlak amacı
Yatırım için