Domaza
Türkiye, Mersin, Erdemli, Erdemli
property
Fiyat 2 166 268 TL
Daire Satılık
Metrekare: 52 m2
2 oda, 1 banyo, 1 yatak odası
Teslim tarihi 01/02/2024
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

Mersin Erdemli'de Plaja Yürüme Mesafesinde Hemen Teslim Yeni Daireler

Hemen teslim yeni daireler, Mersin Erdemli'de plaja yürüme mesafesinde yer alan butik bir proje içinde bulunmaktadır. Akdeniz coğrafyasının parlayan yıldızı Mersin, son yıllarda aldığı yatırımlarla öne çıkmaktadır. Erdemli, Mersin'de yerli ve yabancı yatırımcıların yoğun ilgisini çeken en önemli ilçelerden bir tanesidir. Mersin; iklimi, denizi, tarihi zenginlikleri ve uygun emlak fiyatları ile Akdeniz'in en çok tercih edilen kentlerinden biri konumundadır.

Mersin Erdemli'deki satılık daireler; plaja ve marketlere yürüme mesafesindedir. Daireler ayrıca otobüs terminaline 4 km, Erdemli Devlet Hastanesi'ne 6 km, Novacity AVM'ye 7 km, Forum AVM'ye 34 km, Uluslararası Yeni Çukurova Havalimanı'na 95 km ve Adana Şakirpaşa Havalimanı'na 115 km uzaklıktadır.

Erdemli'deki hemen teslim daireler, butik bir proje içinde yer almaktadır. Butik projede açık otopark, çocuk oyun alanı, süs havuzu, barbekü alanı, bahçe peyzajı, kamelya alanları ve jeneratör sistemi gibi olanaklar bulunmaktadır.

1 ve 2 yatak odalı daireler; oturma odası, açık plan mutfak, banyo, giyinme odası ve balkon birimlerinden oluşmaktadır. Kaliteli malzemelerin tercih edildiği daireler üst grup ürünlerle donatılmıştır. Zeminler, 1. sınıf laminant, seramik ve granit ürünlerle kaplanmıştır. Klima altyapısı hazır durumdadır.


ICX-00130

Ayrıntılar

Yatak odaları
1
Konutun Özellikleri
Balkon, Klima, Asansör, Aidatsız
Otopark
Otopark
Konum Özellikleri
Denizden 700m'ye kadar
Karşı
Güney, Batı
Emlak amacı
Yatırım için