Domaza
Türkiye, Mersin, Erdemli, Erdemli
property
Fiyat 2 813 810 TL
Daire Satılık
Metrekare: 115 m2
3 oda, 2 banyo, 2 yatak odası
Teslim tarihi 01/05/2025
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

Mersin Tömük'te Denize Yürüme Mesafesinde Satılık Yeni Daireler

Satılık sıfır daireler Mersin, Tömük'te denize yürüme mesafesinde zengin olanaklı bir kompleks içinde yer almaktadır. Mersin son yıllarda aldığı yatırımlarla Akdeniz bölgesinin önemli şehirlerinden biri haline gelmiştir. İklimi, denizi, tarihi zenginlikleri ve uygun fiyatları ile Akdeniz'in yeni cazibe merkezidir.

Mersin'de satılık daireler plaja, marketlere ve okullara yürüme mesafesinde bulunur. Daireler ayrıca otobüs terminaline 6 km, Forum AVM'ye 30 km, Uluslararası Yeni Çukurova Havalimanı'na 90 km ve Adana Şakirpaşa Havalimanı'na 110 km uzaklıktadır.

Satılık dairelerin yer aldığı zengin olanaklı komplekste; aqua park konseptli havuz, peyzaj içerisinde fitness, hamam, sauna, çocuk parkı, barbekü alanı, kamelyalar, basketbol sahası, jeneratör, güvenlik ve peyzajlı ortak bahçe gibi olanaklar bulunmaktadır.

1 ve 2 yatak odalı dairelerde oturma odası, açık plan mutfak, ortak banyo ve ebeveyn banyosu, giyinme odası ve balkon birimleri bulunur. Kaliteli malzemelerin tercih edildiği daireler üst grup ürünlerle donatılmıştır ve klima tesisatı hazır olarak teslim edilecektir.


ICX-00128

Ayrıntılar

Yatak odaları
2
Ödeme şekli
Taksitli
Konutun Özellikleri
Yüzme Havuzu, Klima, Spor Salonu, Şömine, Asansör, Güvenlik, Sauna, Aidatsız
Otopark
Otopark
Konum Özellikleri
Denizden 700m'ye kadar
Görüntü
Deniz manzaralı
Karşı
Doğu, Güney, Batı
Emlak amacı
Yatırım için