Domaza
Türkiye, Antalya, Alanya, Alanya
property
Fiyat 10 515 765 TL
Daire Satılık
Metrekare: 145 m2
3 oda, 2 banyo, 2 yatak odası
Teslim tarihi 01/12/2023
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

Alanya Payallar'da Deniz ve Şehir Manzaralı Satılık Sıfır Daireler

Akdeniz'in en güzel konumunda yer alan Alanya bir çok önemli bölgeye sahiptir. Bunlar arasında en çok gelişen yerlerden biri de Payallar Mahallesidir. Payallar Mahallesi yabancılar ve yerli halka yönelik birçok sosyal olanak ve aktivite ile hızlı bir ilerleme kaydeden gözde konumlardan biridir. Payallar, plajlarının temizliği ve denizinin muhteşem berraklığı ile de dikkat çekmektedir.

Alanya'da satılık daireler, tüm sosyal olanaklara yakın konumda bulunmaktadır. Daireler; süpermarket, restoran ve kafelere 150 m, petrol ofisi, okul ve pazara 750 m, Payallar'ın merkezine 800 m, Neva Alışveriş Merkezi'ne 2,8 km ve Gazipaşa Havalimanı'na 53 km mesafededir.

Payallar'ın en gözde konumunda yer alan satılık dairelerin bulunduğu proje içerisinde açık ve kapalı yüzme havuzu, sauna, Türk hamamı, spor salonu, SPA, havuz barı, bilardo, masa tenisi, çocuk parkı, açık otopark, merkezi uydu sistemi, 7/24 güvenlik ve güvenli kameraları, yetişkin oyun alanı, açık ve kapalı çocuk oyun alanı, kapalı çocuk oyun alanında özel öğretmen destekli kreş imkânı, denize servis mevcuttur. Açık-plan mutfaklı dairelerde yerden ısıtma sistemi ve uydu TV bulunur.


AYT-03334

Ayrıntılar

Yatak odaları
2
Emlak Türü
Lüks
Konutun Özellikleri
Aidatsız, Yüzme Havuzu, Klima, Asansör, Uydu veya Kablolu TV, Güvenlik, Balkon, Bahçe, Teras, Sauna
Otopark
Otopark
Konum Özellikleri
Denize 700m'den daha uzak, SPA
Görüntü
Deniz manzaralı, Dağ manzaralı
Karşı
Doğu, Güney, Batı
Emlak amacı
Yatırım için