Domaza
Türkiye, İstanbul, Arnavutköy, Arnavutköy
property
Fiyat 8 145 000 TL
Ev Satılık
Metrekare: 219 m2
3 oda, 1 banyo, 2 yatak odası
Teslim tarihi 01/08/2024
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

İstanbul Arnavutköy'de Göl Manzaralı Villalar

Göl manzaralı villalar İstanbul Avrupa Yakası'nda bulunan Arnavutköy'de yer almaktadır. İstanbul Havalimanı'nında bulunduğu Arnavutköy günden güne gelişmekte olup, yeni projeleri ile dikkat çekmektedir.

Arnavutköy İstanbul'da satılık villalar Hadımköy'e yakın projededir. Proje Hezarfen Havalimanı'na 7,2 km, Akbatı AVM'ye 14 km, Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'ne 17 km, Atatürk Olimpiyat Stadı'na 25 km ve İstanbul Havalimanı'na 30 km mesafededir.

10.872 m² arsa alanı üzerine inşa edilen 20 adet adet müstakil villa bulunan projededir. Projede çocuk parkı, çardak, açık otopark ve 7/24 kameralı güvenlik hizmeti bulunmaktadır. Tüm villalar tek tip ve aynı m²'ye sahip olup bahçe m²'leri değişkenlik göstermektedir. Bahçe içerisine kapalı kullanım alanını büyütmek isteyenler için tiny house eklenebilmektedir.

2 yatak odalı tek katlı villalarda açık plan mutfak, oturma odası, banyo, ön ve arka veranda bulunmaktadır. Villalar banyo ve mutfak dolapları, mutfak ankastre seti, laminant ve zemin döşemeleri ve yerden ısıtma sistemi ile donatılmıştır.


IST-01492

Ayrıntılar

Yatak odaları
2
Konutun Özellikleri
Güvenlik, Teras, Uydu veya Kablolu TV, Aidatsız, Balkon, Bahçe
Otopark
Otopark
Konum Özellikleri
Golf
Isıtma Sistemi
Yerden Isıtma
Enerji kaynakları
Gaz
Karşı
Güney, Batı, Kuzey-doğu, Kuzey-batı, Güneydoğu, Güney batı, Doğu
Emlak amacı
Yatırım için